Ukens Tema

Jeg vil ha et fast tema pr uke jeg vil skrive et eller to innlegg om ukas tema, neste ukes tema er for eksempel “bok jeg anbefaler” Da skriver jeg et innlegg om min favoritt bok – og skal sies at jeg brukte lang tid på dette innlegget for boken er veldig tøff. 

Tenkte og dele alle temaene for dere, så dere veit hva dere har i vente 😉 og kanskje dere kan komme med andre tema som jeg kan fortsette med i 2023 😉

Uke 40: Bok jeg anbefaler
Uke 41: FunFact om meg selv
Uke 42: Framsnakke en organisasjon – Hjelp meg og hjelpe på Facebook

.
Uke 43: Dette er min frokost
Uke 44: Corona pandemien kort oppsummert – fra mitt ståsted.
Uke 45: Min barndoms forelske
Uke 46: Anbefaler en annen blogg
Uke 47: Min bursdag
Uke 48: Desember tradisjoner
Uke 49: Nissestreker i hjemmet – ” Skal gjøre en strek eller flere og skrive om det så dette innlegget kommer i slutten av uken 😉 “
Uke 50: Lucia og andre Juletradisjoner
Uke 51: Juleuken
Uke 52: Juleuken

Innen 2023 kommer det noen uker til med andre temaer jeg har klar, men hvilke tema vil du jeg skal ta opp? 

~ Ann-Helen ~

En hyllest til de på nyfødt intensiv st olav ❤️

I Desember ble jeg mamma til en nydelig gutt, lille gutten min ble født for tidlig og lungene var ikke helt klare for en verden utenfor magen.. så 2 dager etter fødsel ble vi overflyttet fra Levanger til St Olav og jeg vil framsnakke alle som jobbet på nyfødt intensiv på St Olav.. For en fantastisk gjeng!!

Da vi kom til St Olav hadde det gått 2 dager siden fødsel, men gutten vår ble ikke bedre.. Jeg har aldri vært så redd før, mye tanker om han overlever? Blir han varig syk? Kan han bli frisk? Turen fra Levanger til Trondheim var lang, vi visste ingenting hvordan lillegutt hadde det. Hvor syk er han? Han ble kjørt med ambulansen til St Olav mens vi dro i pasient taxi… 

Da vi kom frem var han ikke kommet enda, hvordan var det mulig at vi kom først? Hvorfor var ikke lillegutt der? Mye gråt og mye redsel.. men vi ble tatt imot av mange som skulle jobbe med han, de forklarte hva som hadde skjedd og litt mer hva som feilet han. Endelig noen svar! Jeg ble litt roligere, ikke like redd men enda uvisst hva som skjer videre.. hvor lenge vi måtte være der. Og enda noen tanker om overlever gutten min? Hvor kom disse tankene fra? Vi snakket mye om så fort man blir redd for noen, og ikke minst så glad jeg allerede hadde blitt i den lille gutten?

De som jobbet der forklarte alt de gjorde med han, vi fikk være med på det meste. Og med min sykehusskrekk, så føler jeg at det ikke var så skummelt nå mer. Både barne leger, jordmødre og barnesykepleierne var godt tilstede, de forklarte alt de gjorde og svarte på sikkert mange “dumme” spørsmål fra 2 som ble førstegangsforeldre til en liten gutt som kom til verden for tidlig.

Nå har han blitt 9 måneder, og er frisk og rask og har lagt på seg det kan skal i sin egen kurve! Mamma er kjempe stolt over hva du har klart!

Så om du leser dette og jobber på nyfødt intensiv så vil jeg si TAKK! Takk for at du hjalp sønnen min, gode svar og at dere viste oss hvordan ting skulle gjøres og ikke minst for de gode samtalene! 

~ Ann-Helen ~

Morgenstund <3

Her startet dagen klokka 06.00 i dag, da var lillegutt våken og han skulle jo da ikke sove lengre. Etter denne natten, eller siste nettene der han har vært våken veldig mye så har denne mammaen kunna tenkt seg og sove mange timer til! Men er vell ikke jeg som bestemmer det, og vi koser oss likevel vi løpet av dagen 😀 Startet dagen med en kaffekopp og den smakte godt!

I dag skal vi på en ekstra vektkontroll på helsestasjonen, og denne timen har holdt meg våken de siste dagene.. Gud jeg gruer meg. Er veldig spent og håper han har blitt større siden sist.. hehe! men skal sier at min sønn er helt perfekt lell om han er litt kort. Etter timen skal vi på handle inn litt til MALLORCA turen vi skal på og det er noe å se frem til!

På mandag starter jeg med ukas tema, det er et innlegg med noen tema jeg har laget for uka så enten kommer det et innlegg bare mandag eller slår jeg inn flere av de med samme tema pr uke. Kommer et innlegg på Fredag om temaene jeg har laget. Men lista kan bli lengre, Har du et tema du vil lese om? kommenter gjerne under da 😀

Stakk enkli bare innom for å si god morgen te mine lesere, håper dagen deres blir fantastisk <3

~ Ann-Helen ~

MINE FAVORITTER

SMINKEPRODUKT

Dette blir lett, for jeg bruker bare maskara.. Og har enkli ikke noe fast merke, men syns vippene mine blir så fyldige av denne:  L’ORÉAL PARIS Volume Million Lashes Mascara Black. Så den bruker jeg nå når jeg skal ta på, som kan være sånn 2 ganger i mnd. for tiden. Må bli flinkere til å sminke meg når jeg skal ut, lell om jeg har blitt mamma så kan jeg vell se litt bedre ut når jeg går ut. 

MAT

Jeg elsker mat, kan ofte spørre om neste måltid rett etter jeg er ferdig med å spise for eksempel middag eller frokost. Mine 2 favoritter som jeg ikke kan si nei til er Sushi og burger! 

DRIKKE

PEPSI MAX! Er noe jeg ikke klarer og slutte med, og jeg har prøvd mange ganger. Så har funnet ut at den skal jeg beholde! 

FILM

Jeg elsker og sitte og se på film, har sett så mange men helt klart favoritt så langt er “A star is Born” Men ellers veldig glad i romantiske filmer og komedier! 

SERIE

Home and away – Må være favoritten.. Har sett serien siden jeg gikk på ungdomsskolen og nå er jeg 31.. Det sier sitt! Men har sett mange serier, har laget 2 innlegg med serietips på bloggen tidligere. 

KLESPLAGG

Treningsklær eller joggebuksa? Første jeg gjør de dagene jeg må ha på jeans er å bytte til litt mer behagelig bukse når jeg kommer hjem! fint med og jobbe i barnehage er å kunne få lov til og gå i klær man elsker og gå i hele dagen!

BLOGG

Leser lite blogg, men de bloggene jeg har lest så er det andreaasveindottir sin blogg. som sagt så er svært lenge siden jeg har lest en blogg, må kanskje inn og se hva som fins igjen nå som jeg har startet selv. 

YOUTUBEKANAL

De få gangene jeg ser på youtube kanaler så ser jeg på Isabelle Eriksen, Isabel Raad, Martine Lunde og Andrea og morten.

GODTERI

Alt som er søtt! Jeg plukker det meste ting jeg ser det er myyye sukker på! Rart med det, men en FunFact om meg er at før så var jeg ikke glad i godteri.. Men nå kjøper jeg det med en gang jeg får mulighet. 

SPILL

Spiller Nonogram.com på telefonen, spilt det i flere år nå og enkli veldig teit men jeg liker det så det bruker jeg mye tid på. 

SANG

Nå for tiden så er det pust, Tix sin nye sang! Veit det kommer en sang 1.april som Ida Celine kommer ut med, har hørt små klipp og jeg veit før den har kommet at den kommer jeg til og like! 

DRINK

Aperol Spritz og lollipop drink!! Det er de eneste av drinker jeg virkelig kan si at jeg liker. Jeg liker ikke når man smaker smaken av alkohol i drinkene, og det gjør man ikke på disse så godt om de som lager den kan det de gjør.  

~Ann-Helen~

Serietips del 2!

Tirsdag Hey igjen!

Her kommer del 2 av serie tipsene som jeg loftet! Deler 39 seriertips denne gangen, håper du finner noe du liker! Jeg skal starte og se Emily in Paris på nytt nå da det er lenge siden jeg har sett den og det har kommet ny sesong med en velfortjent kopp med kakao i barnehage koppen!

NRK TV

Rådebank

Skam

Eagles

Jenter

Lik meg

19

22 juli

Blank

Heimebane

Parterapi

 

NETFLIX

Riverdale

Orange is the new black

Chesapeake shores

Emily in Paris

En av oss lyver

Gilmore girls

Virgin River

Outlander

Jane the virgin

Teen Wolf

Never have I ever

 

TV2 SUMO

Kompani Lauritzen

Hjerteslag

Station 19

Grey’s Anatomy

Home and away

The heart gay

33

Fbi

 

VIAPLAY

Saving hope

New Amsterdam

S.W.A.T

Pørni

Wisting

 

DISCOVERY +

Linni søker drømmeprinsen

Helt perfekt

Kongsvika

Politiet – tango 38

Alt du elsker.

Håper dere har berget det Verste av været som har vært de siste dagene, Lillegutt gleder seg iallefall til han kan stå ute og sove uten og blåse bort..

Hva er din beste serie?

~ Ann-Helen ~

Seriemaraton

God søndag, dere! Her i Trøndelag er det skikkelig drittvær. Regnet skal øser ned litt senere så vi rakk en gåtur med lillegutt før, og det skal visst regne en god stund så det betyr seriemaraton! Jeg tenkte at det kanskje er flere som meg der ute, som alltid glemmer serie tipsene jeg får og blir sittende foran tv-en i evigheter mens jeg blar meg gjennom alt som finnes. Derfor har jeg laget en oppdatert liste med 35 serie favoritter og hvor dere kan streame de!

NRK TV

Side om side

Den nye dyrlegen

Unge lovende

Den tynne blå linjen

Atlantic crossing

EXIT

Livstid

NETFLIX 

Ginny & Georgia

The Bold Type

Pretty Little Liars

Dynastiet

Homeland

Kalifat

Dirty John

TV2 SUMO

Home and away

Younger

Mellom oss

Tynn is

Grand Hotel

A million little things

Station 19

Grey’s Anatomy

Heksejakt

The Rookie

Godfather of Harlem

Frikjent

HBO

All American

Game of Thrones

Your Honor

Sex and the city

Friends

VIAPLAY

The Fosters

Chicago fire

Chicago med

Chicago P.D

DISCOVERY +

Wahlgrens Värld

Neste sommer

Hvite Gutter

Basic Bitch

Aldri voksen

Kommer kanskje på flere etterhvert, men de får iallefall komme en del 2 for nå kom jeg ikke på flere!

Nå skal jeg ta meg en kaffekopp og bare nyte tirsdagen fra stua 🫶

~ Ann-Helen ~

Så.. Hvem er så jeg?

… Og DER hadde jeg visst en blogg! Kjenner at jeg ikke har helt kontroll over hvordan det her med blogging funker ennå, men her kommer iallefall første innlegg! og om noen leser dette, må jeg jo gjort noe riktig.. Eller? 

Føler jeg har tenkt og starte med egen blogg for og se om det er noe for meg i mange år nå, men liksom aldri fått fingeren ut. Men etter og lest meg litt opp at dette kan jeg klare så prøver jeg, og nå sitter jeg her og skriver mitt første innlegg! Og hvem vet, kanskje dette blir bra? Vil ikke lage noe faste dager for innlegg for det veit jeg ikke går, men skal prøve og legge ut litt uken som gikk som blir fast og ellers kommer det litt sånn av og til når det passer i hverdagen min. 

Jeg har laget meg en Instagram konto så om du vil følge den, så legg til ahpija90.friluftsjenta, kanskje kommer jeg på Snapchat også etter hvert? Men vi starter rolig med blogg og åpen Instagram for dere 

Jeg trives veldig godt ute i naturen, derfor også friluftsjenta i listenavnet. Gleder meg til og legge ut for dere! 

Hvem fader er denne jenta tenker sikkert du, det skal jeg fortelle deg.. jeg er ei jente som heter Ann-Helen på 31 år som har bestemt seg for å prøve og skrive ned sine innerste tanker og dele livet litt med dere. Samboer og Mamma til 1 liten gutt, bor i Trøndelag og jobber i en friluftslivsbarnehage. Jeg er ei veldig sjenert jente så dette blir spent om jeg får til dette, og jeg har dysleksi så håper du kan overse skrivefeil. 

jeg er ikke en jente som bare er ute, så dere kommer til og se litt fra alt i hverdagen. Men deler ekstra innlegg når jeg er på tur i skogen, og kanskje også bare fra turer jeg går inn til sentrum.. Det blir spennende og se 😉

Håper dere vil finne stor glede av å følge meg, del gjerne bloggen for å hjelpe meg litt i gang. Er jo mye artigere å skrive hvis det er noen som leser ? I løpet av uken vil jeg skrive noen innlegg som kommer ut etter hvert.. både fra mine dager her på blogg.no, hva jeg syns og fra noen turer jeg har vært på tidligere. Men da jeg har en liten en hær hjemme så kan jeg skrive bare når han sover, men gleder meg til og komme igang. Tror dette blir bra! 

Gjerne kommenter om det er noen faste innlegg dere vil jeg skal skrive om i uka?

Snakkes! 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top